Sint Willebrordus Gilde Heeswijk

Nieuws Overzicht

Folder Monumentendag van 11 september 2016

Zie de bijlage voor de folder.

Lees Meer

Nieuwsbrief van de gildetrom juli 2016

Zie de nieuwsbrief van de gildetrom van juli 2016 in de bijlage.

Lees Meer

Kermisschieten 2016

13-06-2016

Het Kermisschieten is goed verlopen met 35 deelnemers. Simone van de Wijgert bij de vrouwen en Raymond van der Cammen beste schutter bij de mannen. Jeu de Boules eerste team, Nikki Bissels, Tim Laros en Marja Laros. Het was weer een gezellig dag met een lekkere barbecue. Met dank aan de organistie.

Lees Meer

Het regent nog steeds prijzen voor Gilde Heeswijk.

Het regent nog steeds  prijzen voor Gilde Heeswijk.

Tijdens de gildedag op zondag 10 juli in Nistelrode was het gilde zéér succesvol. 13 gilden namen deel aan de wedstrijden. Het Sint-Willebrordusgilde uit Heeswijk haalde maar liefst 7 prijzen weg. Nienke Oskam 8 jaar oud 1e prijs met bazuinblazen jeugd. Tonny van der Cammen 1e prijs personeel schieten geweer. Onze standaardrijder Rien Verkuijlen behaalde een 2e prijs bij het dressuur rijden en de optocht met zijn paard Dora. Richard Vermeulen een 2e prijs in zijn klasse bij het vendelen. Nicole Broeren 1e prijs vendelen jeugd. Janne Oskam een 2e prijs vendelen jeugd. Bij het Groepsvendelen voor senioren behaalde we een 2e prijs. Het Sint Willebrordusgilde behaalde ook nog een mooie derde plaats met het wisselschild. Bijzondere prestaties als je bedenkt dat er 13 gilden deelnamen. Oefening en saamhorigheid daar hebben wij samen veel van. Namens de overheid van het gilde, leden van harte gefeliciteerd.

Lees Meer

Nieuwsbrief gildetrom van juni 2016

Beste leden zie de nieuwsbrief van de gildetrom van juni 2016.

Lees Meer

Uitslag HDL toernooi van 26-06-2016

Zie de uitslagen in de bijlage.

Lees Meer

Wéér prijzenregen voor Gilde Heeswijk.

Wéér prijzenregen voor Gilde Heeswijk.

Tijdens de gildedag op zondag 19 juni in Alphen bij Chaam was het gilde zéér succesvol. 45 gilden namen deel aan de wedstrijden. Het Sint-Willebrordusgilde uit Heeswijk haalde maar liefst 8 prijzen weg. Nienke Oskam 8 jaar oud 1e prijs met bazuinblazen jeugd. Tonny van der Cammen 1e prijs kampioenschieten geweer. Het Jeu de Boules team van Johan Brekelmans behaalde de 2e prijs. Onze standaardrijder Rien Verkuijlen behaalde de 1e prijs bij het dressuur rijden met zijn paard Dora. Richard Vermeulen een 1e prijs in zijn klasse bij het vendelen. Dré van de Wijgert een 2e prijs bij het trommen in zijn klasse. Raymond van der Cammen een 1e prijs bij het trommen in de C klasse. Het Sint Willebrordusgilde behaalde ook nog een mooie derde plaats in de optocht als mooiste gilde. Bijzondere prestaties als je bedenkt dat er 45 gilden deelnamen. Oefening en saamhorigheid daar hebben wij samen veel van. Namens de overheid van het gilde, leden van harte gefeliciteerd.

Lees Meer

Prijzenregen voor Gilde Heeswijk in Ravenstein

Prijzenregen voor Gilde Heeswijk in Ravenstein

Tijdens de Vrije gildedag op zondag 5 juni in Ravenstein was het gilde zéér succesvol. 50 gilden namen deel aan de wedstrijden. Het Sint-Willebrordusgilde uit Heeswijk haalde de meeste prijzen weg. Nienke Oskam 8 jaar oud 1e prijs met bazuinblazen jeugd. Nicole Broeren 2e prijs met vendelen jeugdklasse. Onze standaardrijder 1e prijs bij de dressuurwedstrijden.  Als mooiste gilde in de optocht een 3e prijs. Richard Vermeulen 1e prijs met vendelen senioren. Groepstrommen de 1e prijs. Groepsbazuinen de 1e prijs. Bijzondere prestaties als je bedenkt dat er 50 gilden deelnamen. Oefening en saamhorigheid daar hebben wij samen veel van. Namens de overheid van het gilde, leden van harte gefeliciteerd.

Lees Meer

Nieuwsbrief van de Gildetrom mei 2016

Beste leden zie de nieuwsbrief van de gildetrom van mei 2016.

Lees Meer

Jeugdkoning 2016 Nicole Broeren

Jeugddag 16 mei 2016

Op 2e Pinksterdag hebben we weer een zeer geslaagde jeugddag gehad. We zijn begonnen bij de Foodmarkt in Veghel waar we dankzij Bakkerij Van Leur heerlijke cupcakes konden bakken en versieren. Toen die klaar waren zijn we naar het gildehuis gegaan voor het Jeugdkoningschieten.99 schoten waren er nodig om de gipsen vogel naar beneden te halen.

Onze nieuwe Jeugdkoning werd Nicole Broeren! Gefeliciteerd

Daarna zijn we naar De Kilsdonkse Molen gegaan om te gaan kanoën. Vanuit daar zijn we naar het kasteel gevaren. De meeste zijn droog gebleven maar er waren er toch een aantal met een nat pak. Ondanks dat is het toch een super gezellige dag geweest met als afsluiting een lekkere hap bij Asperia in Heeswijk.

Met dank aan de jeugdcommissie met deze gezellige sportieve dag. lees meer voor foto's.

Lees Meer