Sint Willebrordus Gilde Heeswijk

Nieuws Overzicht

Adriaan den Otter

Overleden Adriaan den Otter

Lees Meer

Takenverdeling

Geachte leden,

na de laatste Overheidsvergadering van het gilde waarin de taken verdeeld moesten worden is onderstaande takenverdeling in een goed overleg en samenspraak tot stand gekomen.

Lees Meer

Beste Gildeleden en sympathisanten

Beste Gildeleden en sympathisanten

Graag wil ik jullie allemaal ook namens mijn echtgenote Joke hartelijk danken voor de vendelhulde en felicitaties die mij aangeboden werden vanwege mijn koninklijke onderscheiding. Vanwege het plotselinge overlijden van mijn zwager Bert de Wit op 48-jarige leeftijd was de uitreiking van de onderscheiding verzet naar maandag 29 april 2008. Misschien waren mijn echtgenote Joke en ikzelf niet optimaal in een feestvreugde toch waren we zeer vereerd met het grote aantal bezoekers die met ons het verdriet en de vreugde wilden delen. Het zijn voor ons beide moeilijke tijden maar de vele attenties en de grote belangstelling heeft ons goed gedaan.

Lees Meer

Verbroederingsdag

Verbroederingsdag

De verbroederingsdag op zaterdag 12 april 2008 was een groot succes. Na een korte optocht vanaf het kerkplein naar het gildeterrein waarbij de gilden gemixt door elkaar liepen werd op het gildeterrein de Eed van Trouw afgelegd tegenover het wereldlijk gezag, aanwezig hierbij waren burgemeester Jos Heijmans, de vier koningen van de Bernhezergilden en Hoofdman Eug�ne van Bouwdijk Bastiaanse van het St. Barbaragilde uit Dinther...

Lees Meer