0Dagen 0Uren 0Minuten 0Seconden

Vooraankondiging gildefeest 100 jaar Heroprichting Gilde St. Catharina - St. Joris Rosmalen

Zondag 12 September 2021 om 08:00 Gildehuis RoOsmalen

Beste leden,

Zie onderstaand bericht van het gilde van Rosmalen. Ik hoor graag wie er aan deze dag willen deelnemen. 

 

Beste leden van Gildenkring Hoge Schuts.

 
Het doet me een genoegen U uit te mogen nodigen om deel te nemen aan ons gildefeest: "100 jaar Heroprichting St. Catharina - St. Joris gilde Rosmalen".
 
Vanwege de impact van het Coronavirus kunnen we dit niet tijdens de geplande gildedag vieren die dit jaar eigenlijk in Rosmalen gepland stond. Alles liep toch even wat anders voor iedereen de afgelopen anderhalf jaar.
 
Nu de versoepelingen steeds verder zijn doorgevoerd en de meeste onder ons gevaccineerd zijn willen we dit speciale moment niet zomaar voorbij laten gaan. Iedereen is wel weer eens toe aan een mooi gildefeestje niewaar!
 
We willen op zondag 12 september aanstaande samen met de leden van Gildenkring Hoge Schuts hier een feestelijke dag van maken.
 
Graag nodigen we van ieder gilde de Hoofdman, Koning, Keizer en hoofd vaandrig uit om in de ochtend bij de gildemis aanwezig te zijn. 
 
In de middag zullen we een geweer wedstrijd organiseren waarbij bij voldoende deelname voor de klasse onder 65, boven 65 meerdere zilverprijzen beschikbaar worden gesteld. Tevens is er ook een wedstrijd voor jeugdschutters die geweerschieten. Ook zullen de koningen en keizers op de houten vogel schieten voor de titel Dagkoning en Dagkeizer.
 
Verder zal er voor de gildebroeders en gildezusters die geen geweer schieten maar wel graag willen Jeu des Boulen een toernooi gehouden worden. 
(iedere gildebroeder of gildezuster kan maar aan 1 onderdeel deelnemen)
 
Officiële uitnodiging met dagprogramma hierover volgt binnenkort.
 
Om deze dag goed in te kunnen vullen vragen we de secretaris van ieder gilde om een voorinschrijving te doen volgens bijlage.
 
We ontvangen de inschrijving graag uiterlijk 24 juli tegemoet!!!
 
We hopen samen met u deze bijzonder dag te mogen vieren.
 
Uiteraard houden we de Corona maatregelen nadrukkelijk in de gaten
 

--

Met vriendelijke gildegroet,
 
Namens de Overheid van Gilde Sint Catharina - Sint Joris Rosmalen.
Hoofdman Francois van Hirtum
gilde rosmalen, Gilde St. Catharina - St. Joris Rosmalen