Tonny van der Cammen

Koning 2018

Tonny van der Cammen Koning

Sint-Willebrordusgilde.

Op zaterdag 4 november 2017 was bij het Heeswijkse Sint-Willebrordusgilde het jaarlijkse koningschieten. De dag begon traditiegetrouw met het installeren van een nieuw lid Ryan Broeren. Ryan was al 4 jaar aspirant lid van het gilde en omdat hij de 18 jarige leeftijd bereikt had werd hij als volwaardig lid ingevendeld.

Hierna werd de schutsboom gevrijd door pastoor Joost Jansen, gevolgd door Wethouder Glastra van loon daarna onze Beschermvrouwe, barones Hermance van Heeckeren van Kell en onze Ereleden. Er waren 14 gildeleden die streden om het koningschap en na 133 schoten was het Tonny van der Cammen die de koningsvogel plots zonder dat het iemand verwachte naar beneden schoot. Tonny was in 1998 al eens meer koning van het gilde en weet dus wat het inhoud.  Na de beëdiging tijdens de kroningsmis op zondag 5 november waar Burgemeester Marieke Moorman aanwezig was is hij ingevendeld als koning door zijn eigen zoon Raymond.

Tonny is hij een verdienstelijk geweerschutter in hart en nieren. Verder beheert hij diverse websites in de gildewereld met namen de wedstrijdapplicaties en het bouwen van de websites samen met zijn zoon Raymond geven hem veel voldoening. Tonny is werkzaam bij Flowmon Networks als Pre Sales Engineer met de hoofdvestiging in Brno in Tsjechië. Flowmon Networks stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsnetwerken te managen en te beveiligen. Via geavanceerde netwerkmonitoring en gedragsanalyse van data krijgen IT-professionals inzicht in het netwerkverkeer. Bedrijven zijn beter bestand tegen de laatste internetbedreigingen.  Gedreven door een passie voor technologie maakt Flowmon geavanceerde NetFlow/IPFIX network monitoring mogelijk.

Tonny heeft ook het geluk dat hij volgend jaar als koning mee mag schieten met het Koningschieten tijdens het Europees Schutters Treffen in het Leudal bij Neer in Limburg. Het gilde wenst hem een fantastisch koningsjaar toe.