Zeer bedankt voor de inzet, steun en hulp - Open Plein 1969 - 2021

geplaatst op vrijdag 22-10-2021
Vrijdag 22 Oktober 2021 om 14:20

Geachte leden,

 

onderstaand een mail die wij ontvingen van Peer Verkuijlen n.a.v. het pleinfeest 2021.

namens de overheid van het Sint-Willebrordusgilde Heeswijk

Gerard Oskam

 

Open Plein 1969 – PLEINFEEST 2021

 

Aan alle betrokken actieve deelnemers en ondersteuners

 

 

Het is alweer een paar weekenden geleden dat we met het mooie weer een prachtige dag hadden op het Plein 1969 en ook een mooie ingetogen en respectvolle ontmoeting bij Laverhof en de herinneringsboom op het plein.

Daar komen we nu graag nog even op terug.

Samen met jullie allen organiseerde de werkgroep Activiteiten Plein 1969 van Actief Burgerschap deze dag voor en met de gemeenschap van Heeswijk-Dinther op zondag 26 september 2021.

Een mooi evenement. Het Open Plein 1969 met een moment van terugdenken, samen met de burgemeester en Laverhof met ondersteuning van de beiden Gilden. Terugdenken en herdenken aan de afgelopen periode waarin veel inwoners en aanverwanten het moeilijk hadden met ziekte en verlies van dierbaren. En daarnaast het Open Pleinfeest waarbij er optredens waren, activiteiten voor kinderen en organisaties zich presenteerden. Jong Nederland vierde tevens haar 60-jarig bestaan. De organisatie kijkt daar met grote tevredenheid op terug. Na een lange tijd weer samen, elkaar treffen en samen in een ontspannen sfeer een mooi programma beleven.

 

Het was fijn om te zien dat iedereen zo zijn/haar best deed om er samen wat van te maken. En dat is geslaagd. Zoals gezegd de beiden Gilden, maar ook Imeet, Jong Nederland, het IVN, Samen Sterk, Lichtpunt, BECO en Laverhof. Met daarnaast de werkgroep Kiosk die de kiosk al mooi op heeft geknapt en opbouwde op het plein, de leden van de werkgroep Plein 1969 en leden van het bestuur van Actief Burgerschap. Dank ook aan de mooie optredens van Remco Kuijs, de HD Bigband, de Kornuiten, DJ Luuk, Friday Night at John's en Silly Putty. Een geweldige sfeer werd gemaakt.

 

Heel veel mensen hebben er hard aan gewerkt en velen hebben op verschillende wijze hieraan bijgedragen. Ook ondernemers die steun gaven met materiaal en hand en spandiensten, zoals het met de kraan leggen van het zeil op de kiosk en de vloerbedekking erin, het leveren van planten enz. Maar ook werd er financieel bijgedragen door verschillende ondernemers in en buiten het centrum of materieel met het schenken van koffie met iets lekkers aan alle bezoekers en niet in de laatste plaats het gratis ijsje voor alle jeugd van de basisschoolleeftijd. Geweldig allemaal.

 

Dankzij jullie allen werd het mogelijk gemaakt om deze dag te organiseren en gelukkig met het beste weer er allen van te genieten.

Met dit bericht wil de organisatie van Actief Burgerschap en de Werkgroep Plein 1969 iedereen daar zeer voor bedanken. Wij hopen volgende keer wederom op iedereen te mogen rekenen.

 

De organisatie heeft ondertussen haar evaluatie gehouden en er zijn zeker verbeterpunten. Maar we vragen jullie ook om het ons ook te laten weten als er verbeterpunten zijn en of je andere opmerkingen kwijt wilt. Daar kunnen we weer van leren. Een bericht terugsturen als reactie op dit bericht is voldoende.

 

Nogmaals, zeer bedankt en vriendelijke groeten,

Namens de organisatie - Werkgroep Plein 1969 & Actief Burgerschap HD

 

Christ Dekker

Rita van Beek

Peer Verkuijlen

 

Met vriendelijke groet,

 

Peer Verkuijlen | Stichting Actief Burgerschap

Gastenhuis 18 | 5473 CT Heeswijk-Dinther

E | verkuijlenpeer@gmail.com    | 06 53731155